İSTANBUL / KARTAL - Yakacık Özel Eğitim Meslek Okulu

Yakacık Özel Eğitim Meslek Okulu

Çarşı Mahallesi Yakakent Caddesi No 1 Yakacık / Kartal
Vizyon
Öğrencilerimizin gelişim özelliklerinin ve bireysel yeterliliklerinin merkez alındığı, kişisel farklılığa duyarlı bireyin gelişiminin sanat, kültür ve sportif faaliyetlerle desteklendiğine inanan ailenin eğitim sürecine etkin katılımını sağlayan, bireyin ve fikirlerinin değerli olduğu bilincinde olan bireyi sosyal hayatta geçerliliği olan, bağımsız yaşam becerileri ile donatım, sivil toplum örgütleri, akademik çevre ve işverenlerle iş birliğine giderek doğrudan ve dolaylı olarak eğitim çalışmaları ile toplumu bilinçlenmede aktif rol almayı önemseyen bir anlayışla hizmetimizi sürdürmekteyiz.
Misyon
Özel Eğitim gerektiren öğrencilerimizin, yeterlilik ve yetenekleri doğrultusunda ve ölçüsünde temel yaşam becerilerini geliştirmek, öğrenme gereksinimlerini karşılamak, topluma uyumlarını sağlamak, işe ve mesleğe hazırlamak, yetişmiş personelimizle geliştirilmiş eğitim program ve yöntemleri uygulayarak özel eğitim gerektiren bireylere hizmet vermektedir.
Öğretim Şekli :NORMAL ( TEKLİ )
Ulaşım
Kadıköy´den 21 U,Üsküdar´dan 16U,Alt Bostancı´dan 17S,Kadıköy-Yakacık Minübüsleriyle Kartaldan Uğurmumcu, Sultanbeyli, Paşaköy hatlı minibüzler okulumuzun önünden geçmektedir.
Taşımalı Eğitim (Özel Eğitim-Ücretsiz)
Okulumuz Yakacık Merkezdedir.
6 KM
HEMSBALL BOCCE BADMİNTON BASKETBOL MASA TENİSİ VOLEYBOL FUTBOL